Google Analytics

Få et skræddersyet Analytics rapport om dine besøgende og deres adfærd på din hjemmeside. Sæt mål på din trafik og få Analytics til at måle dine konverteringer.

Vi opsætter din Google Analytics konto udfra dine behov for data og rapportering. Du får en optimal Google Analytics rapport, som er tilpasset din hjemmeside. Google Analytics er et meget stort program og det er ganske nemt at svømme væk i store mændger af statistik og data. Det rigtig gode, er at det kan give dig lige præcis de oplysninger du gerne vil have i din Google Analytics rapport.

Udover alle de generelle oplysninger om trafik, antal besøgende, hvorfra de kommer, hvor lang tid de er på siden med mere, kan du gå i dybden med hvike sider der er mest besøgt og hvilke søgeord, der er mest anvendt. Dette er én af de vigtigste informationer, du løbende skal vurdere og sammenholde med dine optimerede tekster og søgeoptimering (SEO).

Mål og konverteringer, er en anden meget væsentlig funktion vi lægger vægt på du forholder dig til. Hvad er dine mål for siden, for dele af siden, for din kalender, dit nyhedsbrev med mere. Sæt dig mål og lad os se om det svarer til den adfærd brugeren så har – det kan du bruge Google Analytics til at måle.

Resultatet af en koncentreret brug og målrettet indsats med Google Analytics, er informationer du hele tiden kan bruge, til at forbedre og viderudvikle din hjemmeside, baseret på data fra dine brugeres adfærd.

Få overblik over søgeoptimering og Google AdWords Læs mere om Søgeoptimering og Google AdWords
Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Print this pageEmail this to someone